Dubbele-bediening.nl is onderdeel van Ellermeyer B.V. uit Amsterdam. Al vanaf de oprichting in 1946 is Ellermeyer specialist in verandering, inrichting en aanpassingen van voertuigen. Sinds april 2018 maakt het bedrijf deel uit van De Beelen Groep.

Oorspronkelijk lag de focus voornamelijk op personen- en bedrijfsauto’s. Tegenwoordig wordt er met een met een enthousiaste groep vakmensen gewerkt aan motoren, scooters, boten, jachten, exclusieve kantoorinrichtingen en meubelstoffering. In ons pand vlakbij de Johan Cruijff Arena  Amsterdam beschikken wij over een eigen metaalbewerkerij, een houtzagerij en een (leder)beklederij. Zo zijn wij in staat om de meest uiteenlopende projecten volledig op dezelfde locatie uit te voeren. Vakmanschap en precisiewerk maken elk project individueel. Met perfectie op maat, volgens de specifieke wensen en eisen van de klant.

Ellermeyer maakt opdrachten in series van één

De Beklederij

De beklederij is van oudsher de basis van Ellermeyer. Daar waar het allemaal begon meer dan 70 jaar geleden. Nog steeds wordt hier elke dag door een enthousiast en creatief team met veel passie het bekleedvak uitgeoefend. De beklederij staat garant voor grote inventiviteit, creativiteit en goed gemotiveerde, vakkundige medewerkers met veel liefde voor ‘het vak’.

Ellermeyer is specialist de  op het gebied van het met leer bekleden van exclusieve auto-interieurs, scooter- en motorzadels, high-end bootinterieurs, kantoorinrichtingen, meubelstoffering en diverse andere speciale projecten zoals het bekleden van luxueuze kantoorpanden in New York en London. Ellermeyer heeft zich in al die jaren bewezen als een zeer betrouwbare en vakkundige partner.

Autoaanpassingen

Ellermeyer heeft een naam hoog te houden als het aankomt op autoaanpassingen. Ellermeyer Techniek past elke auto aan zodat iedere automobilist met een beperking of oudere automobilist zelfstandig kan rijden. Ook voor mee-rij situaties biedt Ellermeyer een breed scala aan mogelijkheden. Met goed doordachte oplossingen en individuele maatwerkproducten zorgt het technische team van Ellermeyer voor uw mobiele vrijheid op een veilige en verantwoorde manier.

”Uw wens hierbij is onze uitdaging”

Onze oplossingen lopen gelijk met de technische ontwikkelingen en de wensen van onze klanten die steeds persoonlijker en specifiek worden. Naast functionaliteit is esthetiek steeds belangrijker.
Op basis van uw wensen, mogelijkheden en beperkingen kunnen wij u een aankoopadvies voor uw auto geven. Bovendien beschikken wij over een inhouse rijschool met aangepaste auto waar u kunt leren omgaan met uw nieuwe of gewijzigde rijomstandigheden ter voorbereiding op uw rijtest met het CBR.

Er zijn regelmatig CBR “pasdagen” op verschillende plaatsen in Nederland. Onze vergaand aan te passen lesauto’s worden ingezet op deze dagen. Op deze manier kan er in korte tijd duidelijkheid gegeven worden over de juiste aanpassingen waarmee gelest of gereden kan worden

Auto Aanpassers Nederland (AAN)

Functionele aanpassingen aan een personenauto of bus maken mensen dus op een veilige manier mobiel onafhankelijk. Ellermeyer is aangesloten bij de Auto Aanpassers Nederland (AAN). Vanuit onze ruime kennis en ervaring kunnen wij klanten ook adviseren over vergoedingen die mogelijk worden verstrekt voor de benodigde aanpassingen.

Bedrijfswageninrichting

Wij maken complete inrichtingen met maatwerkoplossingen voor nieuwe en bestaande voertuigen. Door onze jarenlange ervaring bieden we voor elke bedrijfstak de beste oplossing. Ellermeyer is ook dealer van Sortimo, het neusje van de zalm op gebied van bedrijfswageninrichtingen voor alle branches. Welke branche u ook werkzaam bent, Ellermeyer heeft altijd dé oplossing op gebied van een optimale en veilige bedrijfswageninrichting.

Comfort – opendak, autostoelen en elektronica

Auto’s worden steeds beter en veiliger. Op het gebied van uitvoering kan de automobilist tegenwoordig ook steeds meer kiezen uit vele optie’s en extra’s. Behalve een aantal specifieke producten, de autostoel en het open dak. Bij Ellermeyer bent u ook hiervoor aan het juiste adres.

Zit u niet goed? Last van uw benen tijdens lange autoritten? Wij kunnen uw autostoel geheel naar wens aanpassen. Denk aan een rugkussen, lendekusen, lumbaal-kussen of een DEFA rugkussen. Daarnaast is het ook mogelijk om stoelmassage in te bouwen.

Houdt u uw huidige autostoel liever intact? Dan kunt u kiezen voor een compleet nieuwe (aangepaste) speciaalstoel. Wij werken onder andere met merken als ASS en Recaro.

Andere zaken die het comfort tijdens uw autorit veraangenamen zijn speciale luchtvering, een opendak, een voorverwarmde auto (standkachel) of stoelverwarming. Ook voor al deze zaken kunt u bij ons terecht.

Naast comfort voor de auto bieden we een aantal mogelijkheden voor op de motor of scooter. Denk hierbij aan zadelverwarming, gelpacks en geheel aanpassen van uw zit.

Meer informatie via www.ellermeyer.nl