Het Peheja Dubbele bedieningen systeem biedt vele voordelen;

Het Peheja®-kabelsysteem is over te bouwen naar ieder toekomstig voertuig want u kunt het systeem minimaal vijfmaal hergebruiken. Dit levert u een aanzienlijk kostenbesparing op ten opzichte van de aanschaf van een nieuw systeem.

De montage van de dubbele bediening gebeurt zodanig, dat er nauwelijks aanpassingen aan uw auto nodig zijn. Ellermeyer werkt met het innovatieve Peheja®-systeem. Dit bestaat uit een flexibel kabelsysteem en stalen montage supplementen, die stevig op het chassis of de carrosserie van de auto worden gemonteerd.

Voor elk nieuw voertuig maken we eerst een zorgvuldige analyse. Zo kunnen wij u de optimale ergonomische en vrijwel onzichtbare inbouwoplossing aanbieden. Het resultaat? U heeft een prettige zithouding tijdens het bedienen en uw auto ziet er vrijwel net zo uit als voorheen.

Het rem-, koppelings- en gaspedaal pedalen zijn uitneembaar. Wanneer u uw auto niet inzet als lesauto, creëert u zo extra ruimte voor de voorste passagier.

De dubbele bediening van Peheja® is herbruikbaar en over te bouwen naar een andere auto of elk ander type voertuig. Dit maakt Peheja® tot de meest duurzame en kosten-aantrekkelijke oplossing voor de Europese markt.

Het Peheja®-systeem heeft geen onderhoud nodig. Wilt u uw dubbele bediening toch periodiek laten checken? Ellermeyer  verzorgt deze controle geheel gratis. Eventuele aandachtspunten aan het Peheja®-systeem worden kosteloos verholpen.